TOTA L’ACTUALITAT DE l’IBBYcat

Com cada quinzena us presentem les novetats que publica l’IBBYcat de les que destaquem:

 Premis Atrapallibres i Protagonista Jove 2023.

Al 14 de juny es farà la gran gala al Teatre Kursaal de Manresa on es descobriran les obres guanyadores dels Premis Atrapallibres i Protagonista Jove 2023.

Si esteu interessats en assistir a la gala, escriviu un correu a: comunicacio@ibbycat.cat

 

L’IBBY fa una crida per donar suport a les biblioteques temporals en benefici dels infants afectats pels terratrèmols a Turquia i Síria

L’IBBY Internacional, fidel a la seva visió fundacional de vetllar pels infants i joves d’arreu del món a través de la màgia de la LIJ, ha llançat una crida a través de totes les seves seccions d’arreu del món per donar suport a les biblioteques temporals en benefici dels nens afectats pels terratrèmols a Turquia i Síria.

Les donacions es poden fer a través de la web de l’IBBY.

Donacions

 

Selecció àlbums 2023

El grup Cadireta Blava acaba de fer pública la seva selecciódels millors àlbums, segons el seu criteri, publicats el passat any 2022.

Cadireta Blava es va formar el gener del 2016 amb l’objectiu d’investigaranalitzar i fer una selecció de les novetats d’àlbum més interessants. Enguany han revisat més de 800 àlbums al llarg de l’any a partir de les propostes de les participants en el grup i de la selecció de novetats que arriben a la llibreria especialitzada Casa Anita.

El grup està format per persones de professions i procedències diverses: bibliotecàries, membres del món editorial, de l’àmbit educatiu (des de l’etapa d’educació infantil fins a la universitària), mediadors de lectura, il·lustradors, etc.

Selecció Cadireta Blava CATALÀ
Selecció Cadireta Blava CASTELLÀ

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES

VEURE L’AGENDA

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *