TOTA L’ACTUALITAT DE L’IBBYcat

Prèvies disculpes per l’endarreriment, doncs motius personals m’han impedit estar tant “al peu del canó” com hauria desitjat.

Començo recordant que quinzenalment podeu consultar tota l’actualitat  del món de la LIJ en l’enllaç que trobareu en el lateral al Consell Català del Llilbre Infantil i Juvenil,de totes maneres faig un resum de les notícies més destacades:

Ens ha deixat Ana Díaz-Plaja.

Aquest 23 de maig ha mort Ana Díaz-Plaja Taboada (1951-2023)crítica i articulista habitual de la nostra revista Faristol des del número 28 del 1997 fins al final dels seus dies. Llicenciada en Filologia Hispànica i doctora en Ensenyament de les Llengües i la Literatura, va participar en múltiples publicacions, jurats, jornades, cursos i congressos com a especialista en literatura infantil i juvenil. També va desenvolupar una tasca destacada en la conservació i divulgació del llegat dels seus pares.

Des del Seminari Marta Mata expressem el condol per aquesta pèrdua a tots els amics, familiars i companys.

Municipi lector

Municipi Lector és un programa de motivació a la lectura adreçat als infants i joves que fomenta la feina conjunta de les institucions i les famílies d’un municipi per aconseguir que els infants i adolescents, des de casa, des de l’escola i des de la biblioteca, adquireixin l’hàbit i el plaer per la lectura.

A partir del 16/06 es podrà descarregar la selecció per a a quest estiu 2023, una tria elaborada pels especialistes de literatura infantil i juvenil, Glòria Gorchs Joan Portell.

 

Video-resum trobades de jurats Premis Atrapallibres i Protagonista Jove.

 

Podeu llegir més notícies en el següent enllaç

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *