TÀNDEM

La difusió de continguts sobre literatura infantil i juvenil fa molt de temps que ha optat per les vies telemàtiques com blogs, xarxes socials i els podcasts. En aquest format cal esmentar una iniciativa que mereix especial atenció: es tracta de Tàndem, un programa quinzenal sobre literatura infantil i juvenil i mediació literària realitzat per Guillem Carreras (mestre) i Marina Llompart (coordinadora de l’editorial L’Altra Tribu).

En aquest enllaç trobareu tota la informació i els diferents podcasts. (clicant sobre el nom)

NO DEIXEU DE MIRAR-HO I DE PROMOCIONAR-HO ENTRE ELS VOSTRES ALUMNES!!!   

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *