CONTES (INCLUSIUS) A L’ESCOLA

La campanya Contes a l’escola, que arriba enguany a la seva setena edició, és una iniciativa de FLG – Associació de Famílies LGTBI que facilita a les escoles lots de llibres per ajudar a entrar la diversitat a les aules. Aquests lots de llibres estan pensats per a totes les etapes educatives, des de bressol fins a batxillerat, parlen de diversitat familiar, d’orientacions i identitats de gènere no normatives i de feminisme.

Us proporcionem el següent enllaç a on trobareu les instruccions per a poder disposar  d’aquest material i si per aquest curs ja no fos possible, avui acaba el termini, ho podeu tenir en compte per al proper. De totes maneres, us podeu descarregar els catàlegs de llibres seleccionats com a guia si us interessa adquirir algun d’aquests llibres.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *