Robots

La classe de 4tB que som els robots, vam anar a l’octubre a la classe d’informàtica de l’escola, on el Diego que fa extraescolars de robòtica, ens va ensenyar un robot de Lego que era un cocodril amb un sensor que obria i tancava la boca i si li ficaves el dit te’l queixelava. A més a més feia diferents sorolls d’animals segons un programa informàtic que es deia scrath.

El dijous 10 de desembre, vam venir tres nois de l’institut del Pius amb la seva professora d’informàtica a la nostra classe. Vam portar tres robots diferents: un era el “roomba” perquè tenia sensors que cada cop que topava amb alguna cosa girava amb un motoret cap a l’altra direcció. El segon era un cotxe que segons la intensitat de la llum i els colors anava més ràpid o més lent i al color negre es parava i a més a més ho deia en anglès. I per últim, el tercer robot era capaç de seguir un circuit a través d’una línia negra. Vam poder tocar els robots i provar-los.
Ho van fer molt bé i ens va agradar molt. Com a recompensa, els hi vam regalar una sessió de cine que els hi va fer molta il·lusió.