Colònies

Els nens i nenes de 2n i 4t  ja hem tornat de Colònies de la casa de “La Garbinada” de  l’Estartit.

 

preview24 piece

Primer dia

Ens hem parat a mig camí per esmorzar, hem continuat la ruta veient una pel·lícula i un cop a la casa ens hem ben instal·lat en unes habitacions ben “xules”!

Segon dia

Hola pares, avui ha estat un dia molt llarg i ple d’activitats d’aigua. Al matí hem navegat amb el Nautilus per les Medes i hem gaudit d’un paisatge i un fons marí fantàstic.

A la tarda tot passejant hem arribat fins a la Gola del riu Ter i els de quart hem fet caiac i rais i per acabar,una bona remullada! Els de segon hem navegat amb una zodiac i hem fet construccions amb la sorra de la platja! Ens ho hem passat pipaaa!

Comencem a estar un xic cansats però encara ens queda força pels jocs de nit i la ballaruca final.

Ara podeu fer una ullada a les activitats que ja hem fet. Ens ho estem passant molt bé!

Tercer dia

Ja som a casa i ara us explicaré tot el que he vist, après i quan us hem trobat a faltar. Encara que ja estem pensant en les properes colònies.

Moltes gràcies pels vostres comentaris.

Ruta BTT

      Sobre una bicicleta tot terreny descobrirem, més enllà del centre de colònies, paratges i racons insòlits de la naturalesa típics de la zona. Demostrarem la nostre habilitat sobre dos rodes en un terreny diferent. Portarem material de seguretat com casc i armilla reflectant inici i final de grup

Kayac

Utilització autònoma d’una embarcació, fàcil de maniobrar i molt segura per la seva estabilitat. Ja que la calor de l’estiu ens ho permet, aprendrem d’una manera progressiva a navegar autònomament o amb un company/a dalt d’un caiac propulsat per la nostra força a través d’una pala doble. Els monitors ens posaran a prova amb jocs d’equilibris a sobre del caiac on haurem de demostrar les nostres habilitats.

Tots al riu

Activitat que invita a fer un passeig pel riu Ter amb rais construïts amb materials no convencionals.

Passeig per les illes Medes

Aquest petit arxipèlag, situat tan sols a una milla de la costa, és una de les reserves marines més importants del Mediterrani, per la gran riquesa de flora i fauna i la immensa diversitat del seu ecosistema.

Aquí menjarem de tot, amb tantes activitats tindrem molta gana i segur que tot està molt bo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *