QUART PROGRAMA DE RÀDIO

Ja tenim el 4t programa de ràdio. Com sempre hem tingut dificultats d’organització. Ens havíem preparat per fer unes entrevistes amb uns pares apicultors que ens vindrien a parlar sobre les abelles que es van instal·lar al pati de l’escola, però hem tingut un error de comunicació i no ha pogut ser. Així que no ens ho vam pensar dues vegades i com que sabíem que estaven treballant a l’hort L’Adrià i la Jesusa els vam demanar si podríem repetir l’entrevista que no vam poder emetre en el programa anterior. Agraïm a l’Adrià la seva bona predisposició.

Aquest vídeo mostra alguns moments de la gravació.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a QUART PROGRAMA DE RÀDIO

  1. classe de sisè diu:

    En general ens ha agradat més que els altres, es noten millores en el volum de la música i la veu, ja no hi ha tantes pujades i baixades en el volum. Ens agrada més l’apartat de trucades que vau fer en un programa anterior, el podríeu tornar a fer en un altre programa? Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *