TERCER PROGRAMA DE RÀDIO!

Hem pogut acabar el tercer programa de ràdio! Ara això és imparable. En aquest programa la Neus ha agafat la direcció ajudada per l’Alba, i ha posat tota la seva atenció en les entrades i sortides de les persones i en els controls de so. El Bernat ha estat el nostre tècnic de so, ajudat pel Lluc i aquesta vegada era difícil; calia fer entrar les trucades en el moment just, punxar les músiques que recomanàven, tot un repte per fer-ho per primera vegada. El conductor del programa ha estat el Martí que s’ho ha preparat molt bé, ha parlat àgil i clar, aconseguint la màxima expressivitat. La Clàudia, la Txell i l’Ona s’han animat per primera vegada a presentar notícies, i com podreu sentir van agafant cada vegada més confiança. El Pau, el Lluc i el Bernat s’han preparat molt bé les cançons a presentar i on hem rigut molt i hem hagut de repetir la gravació tres vegades ha estat l’apartat ” riure és bo”. L ‘Alba, l’Ignasi, el Pere Saladelafont i el David Nicolàs, han aconseguit fer-nos riure molt. Hem rigut tant que a vegades no podiem continuar el programa.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a TERCER PROGRAMA DE RÀDIO!

  1. Elisabeth Forns diu:

    Nois esteu fets tots uns professionals de la comunicació. I cada vegada milloreu més la vostra expressió verbal.
    Felicitats!

  2. Bernat Grau diu:

    gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *