EL SEGON PROGRAMA DE RÀDIO ESTÀ EN MARXA!

Estem pensant i repensant el nou programa de ràdio. Ens agradaria fer un altra estil de programa i hem pensat en fer un monogràfic sobre l’escola igual que farà la revista d’aquest any. Estem donant voltes a quin serien els millors apartats, i com organitzar-nos. Ja tenim director serà l’Unax, el tècnic de so, el Pol i aquesta vegada tindrem dos conductors del programa, l’Abdeladim i la Júlia Lòpez.

Més endavant us explicarem quins seran els apartats del programa… encara estem pensant el nom!

Per escalfar motors hem assajat formes de començar el programa i al principi ens sortien amb poc ritme i poc expressives i hem acabat rient i jugant per aconseguir millorar l’expressivitat. Ens voleu sentir?

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *