2n programa: I TU, COM VEUS L’ESCOLA?

Aquí teniu el nostre segon programa d’aquesta temporada! És un monogràfic sobre l’escola. No ha estat fàcil, hem tingut dificultats tècniques: no se sentia bé amb els auriculars, alguns no funcionaven bé, ens ha costat regular el volum de la música… Però hem aconseguit fer un dels programes més expressius de la història de la nostra ràdio! L’Abdelalim i la Júlia, conductors d’aquest programa, s’ho han preparat de valent! S’han hagut d’esforçar per no ser massa ràpids. La txell, l’Ot i el Nikita han fet unes excel.lents entrevistes a famílies i mestres. Ens hagués agradat fer entrevistes a persones del poble però no hem arribat a temps. I és que la ràdio vola! Tot ha d’anar sincronitzat… Per aconseguir un programa interessant.El Bernat, l’Hug i l’Alexia s’han informat d’històries de l’escola i el poble. L’Amadeu, la Halima i el Pere Saladelafont han explicat històries del poble. Hem acabat amb un debat que ha guiat com un expert el Feliu, on tothom que ha volgut ha participat donant la seva opinió sobre allò més entranyable de l’escola… Per emocionar a qualsevol!
Ens sap greu no incloure en el programa la falca publicitària que s’havien preparat el Gerard i el Mohamed però per causes tècniques hem perdut la gravació.
US ESPERA UN PROGRAMA BEN INTERESSANT!

TOT EL QUE HEM APRÈS!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 2n programa: I TU, COM VEUS L’ESCOLA?

 1. Elisabeth Forns diu:

  El programa ens ha agradat molt: la presentació, les entrevistes, la música. Creiem però que haurieu de posar la música una mica més fluixa i això ajudaria a poder entendre millor el que expliqueu. Haurieu d’apropar-vos més al micro i alguns i algunes hauríeu de vocalitzar més.
  Segur que els nostres suggeriments us ajudaran.

  Esperem el proper programa amb ganes.

  Ànims
  Grup de sisè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *