TOT A PUNT!!!

dimecres 27 de gener de 2015

Ja estem a punt! El director domina l’Audacity i treballa conjuntament amb el Pol, tècnic de so, per controlar entrades i sortides de música i volum. Tothom ha preparat la seva secció , cercant informacions, triant quina música serà la més adequada, i practicant amb els micros l’expressió i vocalització. Tot amb entusiasme, tan i tan entusiasme que hem tingut moments on era difícil posar-nos d’acord. Hem vist que treballar en equip no vol dir fer cadascun la seva, sinó ajudar-nos tots per aconseguir el nostre objectiu. Quan ens equivoquem no critiquem, animem i ajudem, ara comencem a notar l’alegria que se sent quan l’esforç és col·lectiu i ho aconseguim entre tots.

Dilluns començarem a gravar el nostre segon programa que esperem us agradi!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *