PRIMER PROGRAMA DE RÀDIO 2014-2015

 

Hem gravat el nostre primer programa de ràdio! Tot i alguns problemes tècnics que hem pogut solucionar. Un auricular trencat, en alguns moments perdíem l’audio… però el nostre director de programa l’Amadeu, conjuntament amb el nostre tècnic de so l’Ot han fet tots els esforços per compensar les mancances tècniques que ens hem anat trobant.

Aquí el teniu! Nosaltres l’hem sentit i hem pogut adonar-nos d’aspectes que hem de millorar en la nostrar expressió però també ens sentim satisfets perquè és  la nostra primera gravació i hem superat pors i nervis. Ara ja estem pensant un altra format de programa!

Perquè veieu que això de fer un programa té miga… aquí teniu un petit vídeo que us mostra el procés de gravació.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a PRIMER PROGRAMA DE RÀDIO 2014-2015

 1. Sònia diu:

  Hola, després d’escolatr el programa de ràdio, he de dir, que he quedat impressionada. Ho heu fet súper bé, no teniu res a envejar als grans professionals.
  Felicitats!!!!

 2. Marc Jo diu:

  Jo hos dir critiques perquè puguem milllorar al seguen programa: Fer més conversa, el tèctinc de so no fagi tantes pujades el so i de com que no s’essent. Però tambè hos he de falicitar em aquest gran programa.

 3. abdeladim zamouri diu:

  Molt interessant. Imitem per aprendre i tots animem per que el segon programa de la radio anims!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *