EL TERCER PROGRAMA DE RÀDIO JA ESTÀ AQUÍ!

Com veiem el món? Com veiem el nostre poble? Com ho veuen persones que acaben d’arribar? … això i més podreu sentir en el nostre programa de ràdio!

 

Publicat dins de General | 1 comentari

Ja estem aquí, preparant el nou programa de ràdio!

Ja estem aquí! Comencem de nou el taller per preparar el que serà el tercer programa de ràdio de l’Escola Josep Gras!. Hem començat amb molta il·lusió i amb ganes de fer un programa interessant. Tots ens sentim importants i sabem que és feina d’equip i que tothom compta!

 

Ja tenim els equips. La nostra productora és la Txell, els nostres tècnics de so; La Júlia Lòpez i l’Abdeladim. Aquesta vegada els conductors del programa seran l’Ot i el Bernat. Els equips de redacció estan formats per diferents grups. El primer grup amb l’Amadeu, l’Alexia, el Mohamed i el Pere Saladelafont porta la primera secció del programa; Com veiem el poble. El segon grup amb l’Unax, l’Hug i el FEliu porta la segona secció del programa; el futur de les aplicacions i dels robots. La tercera secció amb el Pol, la Halima, el Sergi i el Nikita porta la tercera secció del programa; el futur cap a l’institut.
En la preparació intentem ajudar-nos entre tots, donar-nos idees i animar-nos. No sempre és fàcil i algunes vegades només ens preocupem de la nostra secció sense pensar que el programa és de tots.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

2n programa: I TU, COM VEUS L’ESCOLA?

Aquí teniu el nostre segon programa d’aquesta temporada! És un monogràfic sobre l’escola. No ha estat fàcil, hem tingut dificultats tècniques: no se sentia bé amb els auriculars, alguns no funcionaven bé, ens ha costat regular el volum de la música… Però hem aconseguit fer un dels programes més expressius de la història de la nostra ràdio! L’Abdelalim i la Júlia, conductors d’aquest programa, s’ho han preparat de valent! S’han hagut d’esforçar per no ser massa ràpids. La txell, l’Ot i el Nikita han fet unes excel.lents entrevistes a famílies i mestres. Ens hagués agradat fer entrevistes a persones del poble però no hem arribat a temps. I és que la ràdio vola! Tot ha d’anar sincronitzat… Per aconseguir un programa interessant.El Bernat, l’Hug i l’Alexia s’han informat d’històries de l’escola i el poble. L’Amadeu, la Halima i el Pere Saladelafont han explicat històries del poble. Hem acabat amb un debat que ha guiat com un expert el Feliu, on tothom que ha volgut ha participat donant la seva opinió sobre allò més entranyable de l’escola… Per emocionar a qualsevol!
Ens sap greu no incloure en el programa la falca publicitària que s’havien preparat el Gerard i el Mohamed però per causes tècniques hem perdut la gravació.
US ESPERA UN PROGRAMA BEN INTERESSANT!

TOT EL QUE HEM APRÈS!

Publicat dins de General | 1 comentari

TOT A PUNT!!!

dimecres 27 de gener de 2015

Ja estem a punt! El director domina l’Audacity i treballa conjuntament amb el Pol, tècnic de so, per controlar entrades i sortides de música i volum. Tothom ha preparat la seva secció , cercant informacions, triant quina música serà la més adequada, i practicant amb els micros l’expressió i vocalització. Tot amb entusiasme, tan i tan entusiasme que hem tingut moments on era difícil posar-nos d’acord. Hem vist que treballar en equip no vol dir fer cadascun la seva, sinó ajudar-nos tots per aconseguir el nostre objectiu. Quan ens equivoquem no critiquem, animem i ajudem, ara comencem a notar l’alegria que se sent quan l’esforç és col·lectiu i ho aconseguim entre tots.

Dilluns començarem a gravar el nostre segon programa que esperem us agradi!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL SEGON PROGRAMA DE RÀDIO ESTÀ EN MARXA!

Estem pensant i repensant el nou programa de ràdio. Ens agradaria fer un altra estil de programa i hem pensat en fer un monogràfic sobre l’escola igual que farà la revista d’aquest any. Estem donant voltes a quin serien els millors apartats, i com organitzar-nos. Ja tenim director serà l’Unax, el tècnic de so, el Pol i aquesta vegada tindrem dos conductors del programa, l’Abdeladim i la Júlia Lòpez.

Més endavant us explicarem quins seran els apartats del programa… encara estem pensant el nom!

Per escalfar motors hem assajat formes de començar el programa i al principi ens sortien amb poc ritme i poc expressives i hem acabat rient i jugant per aconseguir millorar l’expressivitat. Ens voleu sentir?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PRIMER PROGRAMA DE RÀDIO 2014-2015

 

Hem gravat el nostre primer programa de ràdio! Tot i alguns problemes tècnics que hem pogut solucionar. Un auricular trencat, en alguns moments perdíem l’audio… però el nostre director de programa l’Amadeu, conjuntament amb el nostre tècnic de so l’Ot han fet tots els esforços per compensar les mancances tècniques que ens hem anat trobant.

Aquí el teniu! Nosaltres l’hem sentit i hem pogut adonar-nos d’aspectes que hem de millorar en la nostrar expressió però també ens sentim satisfets perquè és  la nostra primera gravació i hem superat pors i nervis. Ara ja estem pensant un altra format de programa!

Perquè veieu que això de fer un programa té miga… aquí teniu un petit vídeo que us mostra el procés de gravació.

Publicat dins de General | 3 comentaris

ARA SI, ESTEM PREPARATS!

Ara, cada dia que passa, ens anem sentint més animats i al mateix temps més nerviosos. Sabem que fem coses bé i altres no tan bé, i això ens neguiteja. L’Amadeu, el director del programa, ja està preparat per donar l’entrada als locutors i la música. L’Ot, el tècnic de so, ja té la llista de música i recursos preparada amb el windows media. El Pere s’entrena com a conductor, l’Abdeladim i el Nikita preparen una secció d’esports, l’Unax, el Bernat i la Halima ja tenen a punt l’escaleta de l’apartat de recomanacions de notícies, la Txell amb el Mohamed i el Pol s’han pensat un apartat de música exprés i acabarem el programa amb la secció Riure és bo, on l’Hug, la Júlia i el Feliu practiquen com encomanar el riure amb el ritme i l’entonació.

Publicat dins de General | 2 comentaris

Aprendre dels professionals!

Això és el que estem fent. Imitem professionals i comencem a perdre la por al micro. Comencem a treballar en equip per aconseguir fer un bon programa de ràdio!

MIREU!

Publicat dins de General | 2 comentaris

TORNA LA RÀDIO! EL NOU EQUIP ES PREPARA!

bloc

D’esquerra a dreta:
Halima, Mohamed, Ot, Bernat,  Alexia, Txell, Pere, Feliu, Pol, Hug, Abdelalim, Amadeu, Unax, Nikita, Júlia.
 

Aquest és el nou equip de  ràdio de la nostra escola! estem il·lusionats però al mateix temps nerviosos, això de fer un programa de ràdio impressiona!

[youtube]http://youtu.be/hDCsOLLjajk[/youtube]

Publicat dins de General | 1 comentari

HEM PARTICIPAT EN RADIO CASTELLAR EN LA FESTA DE LES CULTURES.

El dimecres 30 a quarts de deu arribavem al nostre futur institut, IES Castellar. Estàvem nerviosos i  carregats d’energia, i animàvem al  Lluc que no es trobava bé. Vam arribar quan encara estaven muntant les parades al pati, els tallers acabaven de començar i tots els que no participaven en el programa de ràdio van fer algun taller; jardineria, fer objectes amb materials reciclats, decoració, balls…bloc2

El Martí, la Neus, la Paula, el Pau, la Laura i  l’Antònio van poder fer un volt ràpid i cap a la sala habilitada per emetre el programa de ràdio! La sensació va ser estranya, ens faltaven micros i cadires, se sentia soroll al voltant de la festa i això se’ns feia estrany. Era molt diferent a quan fem ràdio a l’escola! Però va arribar el moment i tot va fluir… i es que ens l’havíem preparat bé i vam demostrar la nostra capacitat de fer ràdio.

bloc1

NOTÍCIA ACTUAL

A la dreta de la notícia teniu un link per poder sentir el Magazine de Ràdio Castellar. ESPECIAL DOTZE FESTA DE LES CULTURES DE L’IES CASTELLAR

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari