HEM PARTICIPAT EN RADIO CASTELLAR EN LA FESTA DE LES CULTURES.

El dimecres 30 a quarts de deu arribavem al nostre futur institut, IES Castellar. Estàvem nerviosos i  carregats d’energia, i animàvem al  Lluc que no es trobava bé. Vam arribar quan encara estaven muntant les parades al pati, els tallers acabaven de començar i tots els que no participaven en el programa de ràdio van fer algun taller; jardineria, fer objectes amb materials reciclats, decoració, balls…bloc2

El Martí, la Neus, la Paula, el Pau, la Laura i  l’Antònio van poder fer un volt ràpid i cap a la sala habilitada per emetre el programa de ràdio! La sensació va ser estranya, ens faltaven micros i cadires, se sentia soroll al voltant de la festa i això se’ns feia estrany. Era molt diferent a quan fem ràdio a l’escola! Però va arribar el moment i tot va fluir… i es que ens l’havíem preparat bé i vam demostrar la nostra capacitat de fer ràdio.

bloc1

NOTÍCIA ACTUAL

A la dreta de la notícia teniu un link per poder sentir el Magazine de Ràdio Castellar. ESPECIAL DOTZE FESTA DE LES CULTURES DE L’IES CASTELLAR

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *