Ja estem aquí, preparant el nou programa de ràdio!

Ja estem aquí! Comencem de nou el taller per preparar el que serà el tercer programa de ràdio de l’Escola Josep Gras!. Hem començat amb molta il·lusió i amb ganes de fer un programa interessant. Tots ens sentim importants i sabem que és feina d’equip i que tothom compta!

 

Ja tenim els equips. La nostra productora és la Txell, els nostres tècnics de so; La Júlia Lòpez i l’Abdeladim. Aquesta vegada els conductors del programa seran l’Ot i el Bernat. Els equips de redacció estan formats per diferents grups. El primer grup amb l’Amadeu, l’Alexia, el Mohamed i el Pere Saladelafont porta la primera secció del programa; Com veiem el poble. El segon grup amb l’Unax, l’Hug i el FEliu porta la segona secció del programa; el futur de les aplicacions i dels robots. La tercera secció amb el Pol, la Halima, el Sergi i el Nikita porta la tercera secció del programa; el futur cap a l’institut.
En la preparació intentem ajudar-nos entre tots, donar-nos idees i animar-nos. No sempre és fàcil i algunes vegades només ens preocupem de la nostra secció sense pensar que el programa és de tots.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *