A El Periódico de Catalunya del 10 de gener va sortir un article que deia que fruites, hortalisses i verdures són aliments que hi ha molts nens que no els han tastat mai. L’enquesta s’ha realitzat amb alumnes de 8 a 11 anys de tota Espanya (uns 2500 de la ciutat de Barcelona), els quals han participat en uns tallers de cuina.
El 95% dels participants estarien encantats de participar en l’elaboració dels plats, una activitat que els permet descobrir els ingredients que abans havien rebutjat.
El 66% dels alumnes participants en els tallers de cuina asseguraven que els agradava el menjar que havien preparat.
Aliment | Percentatge de nens
que no han tastat aquest aliment |
|
Espinacs | 32 % | |
Pinyons | ![]() |
26 % |
Tomàquet | ![]() |
23 % |
Espàrrecs | ![]() |
23 % |
Tonyina en llauna | ![]() |
23 % |
Olives negres | ![]() |
21 % |
Pastanagues | ![]() |
16 % |
Ceba | ![]() |
16 % |
Taronges | 15 % |