La biblioteca dels llibres buits.

La biblioteca dels llibres buits és una novel·la de fantasia escrita per Jordi Sierra i Fabra que tracta sobre una biblioteca d’un petit poble en el que tots els llibres que de la biblioteca perden les lletres i queden en blanc. Per què ha passat això? Perquè ningú llegia res i  els llibres s’havien pansit.

Però la filla de l’alcalde tindrà una idea genial per tal que el seu poble no sigui conegut com el poble dels incults que havien perdut les lletres dels llibres de la biblioteca perquè ningú no llegia.

El llibre està publicat per Cruïlla dins la sèrie Taronja d’El Vaixell de Vapor.

A mi m’ha agradat molt, m’ho he passat molt bé , i m’ho he llegit bastant ràpid. I a vosaltres us agrada ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *