Tecnología: L’ordinador

Hola, sóm en Roger i en Xavi, i us explicarem que és l’internet, l’ordinador, quan, on i perquè ens connectem i que savem i que volem apendre:
Internet, per a nosaltres, és un joc d’entreteniment, un diccionari, una xarxa de coses molt interesants, una camera de vídeo com el Youtube… Internet és un munt de coses molt interesants, si t’avorreixes pots entrar a pàgines de videojocs gratis, si necessites dir-li a algun amic una cosa el que pots fer és entrar al messenger.
A internet hi han un munt de coses com us havía dit abans, si necessites algo posat a internet.
L’ordinador, l’util·litzem quan ens avorrim i no tenim res que fer. L’util·litzem a casa o a vegades quan anem de viatge agafem l’ordinador portatil.
Nosaltres savem que a l’ordinador hi ha(n) pàgines de videos, de jocs gratis i jocs que no son gratis, també hi ha(n) chats, microssofts office com el Word, el Power Point, el Oxford. També hi ha(n( les aplicacions com el paint, els jocs, les fotos. I volem saver les pàgines xules que no coneixem. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *