Cursa orientació urbana 31 de maig

Com ja sabeu el proper diumenge 31 de maig s’organitza la I Cursa d’orientació urbana de Sabadell.

Si voleu participar què heu de fer. Primer de tot parlar amb les vostres famílies i cercar una parella per fer la cursa. És aconsellable que al llarg de la cursa us acompanyi alguna persona adulta, ja que la cursa és pels carrers de Sabadell i el trànsit de cotxes restarà obert.

Cal respectar les normes de circulació (pas de vianants i semafors) al llarg de la cursa. Qualsevol participant que no ho faci serà desqualificat. Hi haurà controladors.

Inscripcions: hi ha dues modalidats. Pels inscrits als jocs escolars és gratuita si la tramiten a través del coordinador del Consell Esportiu del centre. Pels no inscrits als Jocs Escolars té un preu de 6 € (els socies de la UES i del CNS tenen rebaixa si s’inscriuen a través del seu club) i ho han de fer seguint les instruccions de la pàgina de la cursa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *