3 thoughts on “Més novetats

 1. Silvia V.svazque6 Post author

  LEs fotografies les hem tornat a penjar, si teniu algun problema, digueu-ho si us plau!
  un petó i esperem que us agradin!

 2. Sònia Lozano Regué

  Per fi!! Ara sí Sílvia es veu perfecte. Moltes gràcies!!! Aprofito per comentar-vos que hi ha una pàgina web on podeu veure un niu de falcons que s’han instal.lat a la Sagrada Família de Barcelona. Han posat una webcam i es veu el niu en directe amb els falconets i els pares falcons. Als peques segur que els hi agradarà. És molt curiós. Podeu posar al google : falcons sagrada família i us portarà a la pàgina web o bé clicant: http://www.falconsbarcelona.net Ja em direu que us sembla!!! Una altra vegada moltes gràcies Sílvia!!!

 3. Silvia V.svazque6 Post author

  Menys mal que ja va bé…no sé que pasava perque estaven ben penjades i tot…però les noves tecnologies avegades fallen per molt que intentis que no! jeje A mi tot i això sempre m’ho deixa veure com que ho miro d’un altra manera..JA podeu veure les fotografies doncs!
  un petó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *