Cançons pacifistes

Aquesta setmana hem escoltat música pacifista, ja que avui celebrem a tot el món el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Hem escoltat: John Lennon (Give peace a chance i Imagine), Bob Dylan (Blowin’ in the win), Amaral (Rosa de paz), Maná (Queremos paz), Michael jackson & friends (We are the world, we are the children),  Raimon (Sobre la pau), Sopa de cabra (Camins), Victor Manuel i Ana Belén (La muralla), Grup de folk (El soldat universal), Las chuches (Paz), Gisela (Paz y amor) 3 + 2 (Los niños queremos la paz) i U2 (Peace on heart). Esperem que us hagi agradat.

5 thoughts on “Cançons pacifistes

 1. paula g

  hi han moltísims videos i molts, son molt divertits(alguns)
  ara estem treballant memory a la clase de musica.

 2. paula g

  a la clase, per fi hem acabat el canon de pachelbel.
  quin pal que va ser!!!
  era broma gonzalo!
  (no era broma)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *