Música pacifista

El proper divendres 30 de gener es commemora el Dia mundial de la no-violència i la pau. Per tal de contribuir des de l’escola d’alguna manera, durant tota la setmana escoltarem cançons amb aquesta temàtica. Podre escoltar John Lennon (Give peace a chance i Imagine), Bob Dylan (Blowin’ in the win), Amaral (Rosa de paz), Maná (Queremos paz), Michael jackson & friends (We are the world, we are the children),  Raimon (Sobre la pau), Sopa de cabra (Camins), Victor Manuel i Ana Belén (La muralla), Grup de folk (El soldat universal), Las chuches (Paz), Gisela (Paz y amor) 3 + 2 (Los niños queremos la paz) i U2 (Peace on heart).

peace-dove-holojpg.jpeg

6 thoughts on “Música pacifista

 1. ruben grande

  el Simon 6 notes mencanta al primer intent he aribat fins als 800
  punts es genial!
  Adeu ifins abiat

 2. lruiz4

  La musica d’aquesta setmana ha estat molt encertada per poder celebrar el dia de la no-violència i la pau. Gràcies.

 3. paula

  M’agrada molt amaral i sopa de cabra.

  Gracies GONZALO per posar música guapa.

  adeu

  salutacions!!!

 4. ana santiago

  Gràcies per sensibilitzar-nos des de la música.
  Penso lo mateix que en Jordi, moltes gràcies i afegir que m´agrada molt Sopa de Cabra, sobre tot aquesta canço, diu molt del meu passat i del meu present.

  Salutacions

 5. CEIP Roser Capdevila

  Des de la direcció del centre agrair la iniciativa del Gonzalo per dur aquestes músiques amb el fons comú de la PAU per fer les entrades i sortides del centre. Gràcies per sensibilitzar-nos des de la música.

  Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *