6 thoughts on “La fada musical

 1. ANA

  Hola les fotos estan molt bé, la unica pega és que nomes siguin d’una clase de p-4 i que de les altres dues no hi ha hagi cap foto, ja que crec que a tots els pares li agraden veure no nomes sempre a la mateixa clase sino a totes a mes en tot el que surt publicat hi han més coses sempre de la clase de P-4 A m’agradaria que si té alguna explicació me la doneu, perquè ja l’any passat va passar exactament igual i volem veure el que fan totes les clases no nomes una en general o sino que posin que és dels Gats només no de tot P-4 en general.Gràcies, amb tot aixo no vull dir que estigui malament que esta tot molt maco.

 2. isa.Mama de aaron

  hola.Soc la isa la mare de ‘lAaron,
  vui feliçitar a tots els nens de aquestes fotos surten molt guapos

 3. saray

  hola socla saray de 5è m’agraden molt les fotos de aquests nens de veritat aquestes fotos son molt boniques

 4. JOSEP I ANNA

  MAITE PER A NOSALTRES ETS UNA GRAN AMIGA, I ENS AGRADA MOLT QUE EL NOSTRE FILL XAVI PUGUI GAUDIR DE LA TEVA EXPERIENCIA COM EDUCADORA,I ENS AGRADA MOLT LA IDEA DE LA “FADA MUSICA”,I SI LA PORTA A TERME UNA FADETA COM TU, ELS NENS DEUEN FLIPAR…….

  UN PETO MACA.

 5. mariluz

  A lucia le ha gustado mucho la “fada musica” y dice que si la tocamos la magia se va. uhhhhhhh!

  vigileu nens!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *