Mans a la feina!

Demà comencem la formació de centre. El curs passat vam decidir que voliem seguir treballant les mates, però aquest cop reelaborant les programacions adaptant-les a les competències bàsiques. Concretament aquesta era la nostra demanda:

Ens proposem com objectiu acordar criteris comuns i accions concretes per poder aplicar el curs vinent amb la finalitat de millorar la metodologia del procés d’ensenyament aprenentatge de les matemàtiques i  reelaborar les programacions de curs adaptant-les a la nova normativa tot integrant les Capacitats i Competències Bàsiques.

Per poder aconseguir aquest objectius comptem amb la Magda Baqués, mestra del cicle mitjà de l’escola Vila Olímpica que ha treballat amb la Tana Serra en la elaboració de materials i programacions de matemàtiques adaptades al nou currículum.

Sabem que aquest objectiu és ambiciós i que haurem de treballar força, però també estem segurs que el treball d’aquest curs ens facilitarà la nostra feina docent els cursos següents i, el que és més important, millorarà la qualitat del procés d’ensenyament aprenentatge de les matemàtiques a la nostra escola i els nostres alumnes podran assolir un major grau de competència matemàtica.

Durant tot un curs parlant, discutint i experimentant amb les mates, hem  recordat moltes coses que ja sabíem i n’hem aprés moltes d’altres. Uan d’elles és que de vegades les mates no són tant “exactes” i ens fan pensar més del que creiem………..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *