BLOC 4. Les dones gitanes: motor del canvi

En aquest bloc es proposa treballar a partir d’experiències concretes de col·lectius de dones, biografies i històries de vida; amb la intenció de recollir les veus de les dones gitanes organitzades, remarcant les seves reivindicacions, demandes i aportacions que estan duent a terme dins de la seva comunitats i en la societat en general.

En aquest bloc es proposen 3 grans activitats, totes elles encaminades a tractar des d’una dimensió transformadora el paper de la dona gitana en la seva comunitat i en la nostra societat. A l’igual que la resta de propostes, dins de l’activitat trobareu indicades algunes característiques que poden orientar la seva selecció com l’edat a la que està destinada, la durada de l’activitat… Les 3 activitats són:

4.1 L’educació ens fa doblement gitanes: Anàlisi d’articles de premsa sobre pràctiques concretes de grups i associacions de dones.

4.2 Les dones prenen la paraula: A través d’aportacions de dones gitanes es proposa la reflexió sobre les contribucions que estan fent a la societat.

4.3 Jo puc ser…? Activitat de projecció i autoconeixement a través de biografies, textos…

Document pdf: amaro_4


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *