BLOC 3. La meva família, una gran família

El bloc 3 s’aproxima als valors de la família gitana, des d’una perspectiva de respecte cap a totes les persones en relació a les seves opcions de vida i convivència. En aquest bloc, l’eix principal és la família, incidint especialment, en la infància i en les persones grans.  Un tercer eix rellevant que es treballa en aquestes activitats proposades és les xarxes de suport i solidaritat en l’organització familiar gitana.

Aquest bloc compta amb 6 grans activitats, i en cadascuna d’elles, podeu trobar diferents propostes orientades a diverses franges d’edats i vinculades a matèries com: l’orientació i la tutoria, educació en el lleure, ciències socials, i matemàtiques. Les 6 activitats són:

3.1 Models familiars, antics i nous es donen la mà: introducció de la realitat de diversos models familiars i la convivència entre ells a través de textos i imatges.

3.2 Gent gran, biblioteques humanes: Aportació de testimos que fan repensar la consideració que es dóna a la gent gran a la societat majoritària.

3.3 Famílies en xarxa: Joc de rol a través de les TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació).

3.4 Calculem els beneficis familiars: Proposta de resolució de problemes matemàtics d’una empresa familiar transnacional.

3.5 Hi ha més probabilitats de… Proposta de resolució de problemes matemàtics sobre peces de roba que donen més rendibilitat a l’empresa a partir del càlcul de la mitjana.

3.6 Com ho combinem? Combinacions matemàtiques per resoldre el problema.

Document pdf: amaro_3

One thought on “BLOC 3. La meva família, una gran família

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *