Allò que vull ser, allò que comparteixo a través de les disfresses

Com sabeu, la nostra mirada cap a la festivitat de Carnestoltes es basa en una mirada que s’endinsa en les capacitats dels infants, en descobrir altres propostes relacionades amb la festa popular, en oferir altres materials que permeten que ens coneguem més el nostre propi cos (robes, barrets, sabates….), en disposar de maquillatge per pintar-nos algunes parts de la nostra cara i, alhora, conèixer quines parts tinc i com són, en oferir la música relacionada amb el Carnestoltes… En definitiva, propostes on l’infant sigui el protagonista i ell mateix triï fins on s’hi vol endinsar.

És per això que, al grup de grans, s’han viscut moments compartits plens de disbauxa i gresca. Moments on els infants han decidit lliurement provar i transformar-se, compartir amb les companyes rialles adonant-se de com pot ser de divertit i atrevit provar de vestir-se i desvestir-se amb tot allò que tenen disposat a l’estança amb mil possibilitats. L’aprenentatge i la consciència d’un mateix es fa a través de moments com aquests, moments de descobriment compartit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *