CURSOS DE CATALÀ PRESENCIALS I EN LÍNIA AL CNL ERAMPRUNYÀ

cultura_h2

  Cursos i tallers

cursos català

tallersdecatala

presencials

  • Els cursos i tallers presencials són trimestrals (2 sessions de 2 hores a la setmana)
  • Hi ha tres períodes de matrícula: setembre, desembre  i març

La inscripció als cursos i tallers de català del 3r trimestre serà del 29 de març a l’1 d’abril de 2016. Cal  trucar al 93 652 95 85  per demanar dia i hora per fer la prova de col·locació i la inscripció.

Inscripcions 3r trimestre

  •            Només antics alumnes: 16 i 17 de març de 2016
  •            Nous alumnes: del 29 de març a l’1 d’abril de 2016

Cal trucar per telèfon al SLC escollit  i demanar cita per fer la prova de col·locació i la inscripció

?Cursos semipresencials amb tutoria Parla.cat (en línia)

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in ACTIVITATS A SANT BOI, CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *