MATERIALS DIDÀCTICS: MONTSERRAT ROIG

unnamed2 unnamedS’han preparat uns materials didàctics amb motiu del Correllengua 2016. Es tracta d’un conjunt d’activitats lingüístiques per promoure la figura i l’obra del personatge a qui es dedicarà el Correllengua, l’escriptora i periodista Montserrat Roig. En aquest recull també s’hi poden trobar altres idees per treballar l’estima per la llengua dins i fora de l’aula.

Els materials estan dividits per nivells educatius: infantil, primària, 1r cicle d’ESO, i 2n cicle d’ESO i batxillerat, i inclouen un seguit de propostes adequades a cada tram. Hi ha des de jocs lingüístics i contes per als més menuts fins a xerrades, exposicions, treballs de recerca i debats per als més grans. Les activitats poden formar part de les programacions de llengua i literatura catalana, de ciències socials i d’història.
Podeu accedir als documents a través dels enllaços següents:

Dossier educació infantil
Dossier educació primària
Dossier 1r cicle d’ESO
Dossier 2n cicle d’ESO i batxillerat

Annex de recursos en línia sobre Montserrat Roig

També està disponible una versió unificada d’aquests materials. Accés al dossier unificat de recursos didàctics

Com sempre, des de la CAL s’ofereixen gratuïtament diversos materials de suport d’aquestes activitats amb l’objectiu de facilitar la feina als docents.

Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana – CAL
C. Muntadas, 24-26 baixos. 08014 Barcelona
934159002
www.cal.cat

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *