CATALÀ PER A PARES I MARES DE LES ESCOLES DE SANT BOI DE LLOBREGAT

IMATGE_108632b21a947b570d94d4b724713f901248Al gener van començar els  tallers de català organitzats per les AMPA amb la col·laboració de la direcció de les escoles, l’Ajuntament i el SLC.baixa (1)Els tallers de català inicial s’adrecen a persones que no entenen el català,  amb l’objectiu que aprenguin  el vocabulari i les estructures lingüístiques bàsiques per poder-se comunicar en aquesta llengua amb l’escola.  Estan conduïts per professores de català. Es fan a les escoles Ciutat Cooperativa, Amat Verdú, Parellada, Antoni Tàpies, Josep Maria Ciurana i Antoni Gaudí.IMATGE_108632b21a947b570d94d4b724713f901248

caixetarecursoscnl_pag_594_1

Els grups de conversa s’adrecen a persones que entenen i poden parlar el català, però que necessiten millorar la fluïdesa oral i el vocabulari. Estan conduïts per persones que han participat, o encara ho fan, al Voluntariat per la llengua de Sant Boi de Llobregat. Es fan a les escoles Antoni Gaudí, Amat Verdú i Antoni Tàpies.

La inscripció als tallers és oberta i gratuïta per als pares i mares de cada escola.

http://www.cpnl.cat/public/altres.php?opcio=detall&idCam=458&idNot=1248

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in ACTIVITATS A SANT BOI, CONVIVÈNCIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *