CNL

 • http://www.cpnl.cat/xarxa/cnleramprunya/


  Butlletí del Consorci per a la Normalització LingüísticaNúm. 11   Nadal de 2011

  Ja tornem a ser a les portes de Nadal i d’un nou any. Per a les festes nadalenques us han preparat tot un seguit de recursos  que poden ser d’ajut. Per al nou any 2012, us presentem diferents propostes i eines ben interessants.

  Voluntariat per la llengua a l’IES Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat

  Sessió de presentació

  e_ies_camps_blancs_abril_2011_2_editora_128_4941_1

  Trenta alumnes de l’IES Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat comencen la 6a edició del Voluntariat per la llengua.

  L’any 2006 es va fer la primera edició del Voluntariat per la llengua a l’IES Camps Blancs entre alumnes de l’aula d’acollida i alumnes de 3r i 4t d’ESO. Aquest 5 d’abril de 2011 s’ha fet la presentació de la seva sisena edició,  que compta amb la participació de 30 alumnes de l’aula d’acollida i de 3r d’ESO.

  Els objectius d’aquest projecte organitzat per l’IES són els següents:

  • Fomentar la relació entre el col·lectiu de l’alumnat autòcton i  el nouvingut
  • Augmentar l’escàs coneixement que l’alumnat autòcton té de l’alumnat  nouvingut
  • Incrementar les possibilitats de l’ús del català fora de l’aula d’acollida.
  • Fomentar l’ús del català a l’ IES.
  • Aconseguir una major cohesió social entre l’alumnat de l’IES.
  L’alumnat que hi participa ha estat informat de la dinàmica i el funcionament d’aquesta edició, ha conegut la seva parella lingüística  i ha rebut el carnet acreditatiu. El Servei Local de Català ha fet una breu presentació del Voluntariat per la llengua que organitza per a les persones majors d’edat i ha lliurat un petit obsequi a tot l’alumnat que participa en l’edició que organitza l’IES Camps Blancs.

  CONSORCI DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA: Estudiar català a Sant Boi de Llobregat.Hi ha un munt de llocs on podeu estudiar català a Sant Boi de Llobregat. caixeta_20anysLa Xarxa de formació de català, formada per entitats, associacions i organismes organitzen tallers i cursos de català de nivells diferents i adreçats a tot tipus de persones (nouvingudes, no alfabetitzades, grans, etc. ).A la llista i el díptic adjunts hi trobareu informació sobre cursos presencials, autoaprenentatge, cursos per Internet i a la ràdio.Díptic informatiu 

  Cartell informatiu

  Llista de c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *