CONVOCATÒRIA V CONCURS ESCOLAR SALÓ DEL CÒMIC

Vconcursescolarsalodelcomic.jpg_1637373458En el marc de la 34a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, índiceque tindrà lloc entre el 5 i el 8 de maig de 2016, FICOMIC, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, convoca el V concurs escolar del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.cropped-images3.jpeg images

Enguany, el tema central del Saló del Còmic és Vinyetes sobre rodes centrant-se en els còmics on els cotxes, motos i bicicletes són els protagonistes. Així la temàtica d’enguany és: HISTORIETES SOBRE RODES.

Data límit d’admissió de treballs: 8 d’abril del 2016

Per a: Cicle mitjà i cicle superior d’educació primària, ESO i Ensenyament postobligatori.

http://comic-34.ficomic.com/v-concurs-escolar-comic.cfm

http://xtec.gencat.cat/ca/projectes/lectura/impulslectura/

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in IMPULS A LA LECTURA I BLOCS SOBRE LA LECTURA, LLENGUA CATALANA, PREMIS I CONCURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *