CURS ESTIU. EDUCACIÓ BI- I PLURILINGÜE

En aquest curs es repassala història de l’educació plurilingüe, començant amb una visió històrica de l’educació bilingüe. Durant molts anys el bilingüisme individual o social es va considerar una situació de manca d’equilibri, ja que el que definia la «normalitat» era el monolingüisme. Per això es comença el mòdul amb una visió històrica d’aquesta concepció.

Calendari
Docència: del 4 al 30 de juliol del 2012
Crèdits 1 crèdit ECTS
Durada 25 hores
Impartit per Joan Badia Pujol
Idioma Bilingüe (català i castellà)
Coneixements previs Es recomana tenir experiència docent en una escola.
Preu 160€
Descomptes: 7% per a la Comunitat UOC i 5% a partir del segon curs matriculat.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, LLENGÜES ESTRANGERES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *