TEATRE PER DOCENTS DE LLENGUA ANGLESA

Un any més es convova als professionals de l’educació d’arreu de Catalunya a la presentació de la programació escolar dels teatres Victòria i Poliorama de Barcelona per al curs 2012/13 que tindrà lloc el 26 de juny a les 11’30h al Teatre Victòria.

La finalitat d’aquest acte és poder gaudir en directe d’un tast dels espectacles que s’han triat tenint en compte la qualitat pedagògica, la diversitat de gèneres, i els diferents nivells als quals van destinats.

Al final de l’acte, es podrà compartir un refrigeri per intercanviar impressions amb els directors, artistes i organitzadors.

Cal confirmar assistència abans del 22 de juny a espectaclesambclasse@3xtr3s.com o al 93 441 39 79, indicant el vostre nom, centre de procedència, cicles que representeu i número de persones que vindreu.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *