DOSSIER ACTIVITATS DE LECTURA E. INFANTIL I C. INICIAL

Per engrescar els infants vers la lectura cal començar com més aviat millor, no cal esperar que els infants siguin capaços de desxifrar el codi escrit, ja que hi ha molts motius pels quals els infants poden trobar plaer en els llibres. Aquest dossier pretén ajudar els/les mestres de parvulari i cicle inicial en la tasca de fomentar l’ interès pels llibres i el plaer per la lectura en els infants de tres a vuit anys.

El dossier té com a finalitat que els infants entrin en contacte amb el món del llibre i en la lectura des de ben aviat i que en aquestes experiències es diverteixin, desenvolupin la imaginació i es desvetlli el seu interès per informar-se.

 

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, IMPULS A LA LECTURA I BLOCS SOBRE LA LECTURA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *