PROGRAMA D’ACTIVITATS ESCOLARS 2012-13

Presentació del PAE: mostra d’activitats i recursos educatius

El Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP) és una xarxa integrada per 146 entitats ciutadanes que ofereixen activitats als centres escolars. El 2 de juliol, a CosmoCaixa, tots els docents tindreu l’oportunitat de conèixer de primera mà el seus programes educatius, les noves propostes per al curs 2012-2013 i dialogar directament amb els tècnics responsables de les activitats educatives. Gaudireu d’una jornada enriquidora i amb sorpreses.

Cal confirmar l’assistència abans del 28 de juny, per telèfon, correu electrònic, o a través del facebook del CCP, especificant el nom i cognoms dels assistents i, en cas de venir acompanyats de menors, la seva edat.

El PAE ofereix més de 4000 activitats diferents que van des de les ciències fins al patrimoni, passant per història, tecnologia o comunicació. Impulsar la ciutat com a agent educatiu. Aquest és un dels objectius del Programa d’Activitats Escolars 2012-2013 (PAE) de les entitats del Consell de Coordinació Pedagògica. Cada any s’organitza un acte de presentació del PAE que en aquesta edició tindrà lloc el proper 2 de juliol al CosmoCaixa.

L’acte començarà a les 10 hores a l’Auditori del CosmoCaixa, amb una presentació del PAE i el seu aplicatiu per Internet com a un recurs per a la tasca docent.

La xerrada anirà a càrrec de la Dolor Reig, psicòloga social, que proposarà un anàlisi del PAE que demostri com aquesta eina pot ser d’utilitat als docents a durant les programacions del curs escolar.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, CURSOS I CONFERÈNCIES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *