XTECBlocs AMB L’APRENENTATGE DE LES LLENGÜES ESTRANGERES

Els recursos audiovisuals que es poden inserir en els apunts de la XTECBlocs són un suport excel·lent en l’aprenentatge de llengües estrangeres. Molts centres utilitzen el bloc per donar a conèixer vídeos, àudios i materials de recolzament a la tasca educativa amb l’alumnat. També hi ha escoles que enregistren l’alumnat en activitats de parla de manera més visual i lúdica. Aquí teniu alguns XTECBlocs:

Showroom. Escola Pau Casals de Sant Joan Despí
Montjuïc English Classroom. A blog for English learning addressed to Primary students
Can we talk for a minute?. Institut-escola Els Ganxets de Reus
Classroom. Escola Misericòrdia de Canet de Mar
Ebreenglish. Institut Joaquin Bau de Tortosa
English. El bloc de sisè del Pau Casals 2011-2012 de Sabadell
El Turó speaks English. Escola El Turó de Moncada i Reixac
English is all around. Escola Montpalau de Pineda de Mar
Use your English @ Sant Martí. Escola Sant Martí de Torrelles de Llobregat

També hi ha blocs adreçats al professorat, com Blog & Teach, i Impuls a l’ús de la llengua francesa

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in BLOCS ANGLÈS, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *