18 EXTENSIONS IMPRESCINDIBLES DE CHROME PER A PROFESSORS I ALUMNES

Google Chrome disposa d’extensions útils per al camp de l’Educació. Moltes d’elles proporcionen realment dreceres interessants que et fan ser més productiu i t’estalvien gran quantitat de temps a l’hora de llegir, investigar, seleccionar, compartir i modificar informació en línia. Aquí hi ha una llista de les extensions més útils, algunes d’elles poc conegudes, que t’obriran un nou món de possibilitats, es poden desinstal · lar fàcilment:

1. Diccionario de la Real Academia Española.

2. Ortografía, gramática y diccionario

3. Calc ss3

4.Google Translate

5. CloudMag

6. Visualizador de archivos PDF y PowerPoint

7. Cloud Save

8. TabCloud

9. Extensión de Suscripción a RSS10. InstaChrome

11. Capturador Web de Evernote

12. Shareaholic para Google Chrome

13. Búsqueda rápida en YouTube14. Screen Capture (por Google)

15. Picnik

16. Graph.tk

17. PlanetariuM
18. Academic Earth

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, CIÈNCIES NATURALS (EXPERIMENTALS), CIÈNCIES SOCIALS, LLENGUA CATALANA, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *