BONES PRÀCTIQUES EN L’ENSENYAMENT DE L’ANGLÈS

El Departament d’Ensenyament i TV3 han seleccionat L’Escola Bogatell de Barcelona per les bones pràctiques i els bons resultats en l’ensenyament de l’anglès. És per això que han participat en el programa VALOR AFEGIT. La primera sessió està prevista pel proper dimarts 17 de gener a les 22:20h al Canal 33. A més, el programa es torna a emetre altres dies i tamb el podreu veure sempre que vulgueu a Internet a “TV3 a la carta”.

Valor Afegit és una producció dels Serveis Informatius de TVC i porta vuit anys de presència a la graella. Al llarg de les diverses temporades d’emissió i de les més de 300 edicions, s’ha consolidat com un espai de referència a a televisió. En aquesta nova temporada mantindrà les seccions de reportatges, entrevistes i informes, per tractar a fons, i de manera rigorosa, els temes que interessen els ciutadans.

El bloc d’anglès de l’escola Bogatell de Barcelona reflecteix el tractament de les llengües que actualment es porta a terme en el centre i podeu consultar-lo de manera pública als Blocs de l’Xtec.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in BLOCS ANGLÈS, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *