PROPOSTES POSITIVES PER CANVIAR LA SOCIETAT DES DE L’EDUCACIÓ

TED significa tecnologia, entreteniment i disseny, tres grans àrees que en conjunt estan donant forma al nostre futur. Es un programa de eventos locales auto-organizados que unen a la gente para compartir un experiencia tipo TED.“Tengo una idea” son propuestas concretas para mejorar el mundo, a través de la educación.TEDxRamblas 2012, el color que aportarán las distintas pinceladas de las propuestas que presentarán los y las ponentes, cada uno desde ópticas bien diferentes, la ingeniería, la música, la cooperación, la educación por supuesto, el arte, la economía, la comunicación, etc.) pero todos con un denominador común: ofrecer propuestas positivas para cambiar la sociedad a través de la educación. Buscan propuestas concretas, realistas y aplicables para un cambio de paradigma en la educación. Entendemos que la educación debe ser el cimiento que sustente todas las bases de la mejora de las condiciones de vida de las personas.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *