USOS EDUCATIUS DELS RELATS MULTIMEDIALS: Històries Digitals.

indice2El passat 17 de febrer l’Edulab va realitzar, a les instal·lacions del Citilab, una jornada sobre els usos educatius dels relats digitals multimedials a Espanya, dirigida a mestres de Primària i Secundària; estudiants de llicenciatura, màster o doctorat de Formació del Professorat, Pedagogia, Educació Social o Treball Social; pedagogs, mestres o altres professionals interessats en el tema. Els objectius eren els següents: 1.- Conèixer els possibles usos, tipus i aportacions dels relats digitals multimedials i multimodals, especialment de caràcter personal (històries de vida), quan són realitzats en contextos o amb propòsits educatius.22

2.- Aportar propostes didàctiques i metodològiques per a afavorir l’aprenentatge 31centrat en els subjectes que aprenen fent relats digitals.

3.- Identificar i cohesionar projectes innovadors, experiències, persones i institucions interessades en el tema, que permetin potenciar l’ús educatiu dels relats digitals.

4.- I donar a conèixer l’abast i els resultats del projecte d’innovació, formació i investigació Creant Històries Digitals de l’Edulab.

4En aquest lloc web podreu trobar totes les Ponències, Conferències i Panells d’aqueste Jornades sobre textos digitals anenada “Creant Històries Digitals: Jornada sobre els usos educatius dels relats digitals multimedials” .  Així mateix, també podreu tenir accés a Materials i Enllaços que us poden ser útils per a l’aplicació a l’aula: http://goo.gl/fTR0i

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *