EL MÓN EN UN MUNT DE CONTES: ELS 20 CONTES COMPTATS

images2http://blocs.cpnl.cat/20contescomptats/els-20-contes-en-llengua-originalAquest és un projecte teixit amb fils de colors de tots els racons del món que han fet possible persones i entitats vinculades al Centre de Normalització Lingüística de Sabadell. Es poden consultar tots els contes del llibre 20 contes comptats. El món en un munt de contes en aquest bloc, a l’apartat Els 20 contes, on trobareu contes en 20 llengües diferents!

images11

A Ràdio Sabadell, dilluns passat es va poder escoltar el primer conte: Pan Gu crea l’univers. La LiJuan va ser l’encarregada de fer-ne la lectura en català i en xinès. Cada dia s’escolta un conte diferent, i a mesura que els vagin emetent també s’ anirant penjant  al bloc. També s’ha habilitat un espai per poder consultar-los tots: Llengües que conten És important que l’alumnat dels centres educatius interioritzi i valori el concepte de diversitat, tant lingüística com cultural, com un dels elements clau per a la convivència ciutadana i la cohesió social. D’aquesta manera, i per facilitar aquesta tasca, s’ha editat un petit dossier d’activitats perquè l’alumnat conegui, mitjançant les narracions, les noves cultures i llengües que actualment conviuen a la nostra societat. Les propostes són indicatives i hauria de ser el professorat qui concreti les activitats i les adapti al grup o a la classe. Són activitats que poden ser utilitzades en diversos àmbits d’intervenció, fent-ne lectures diferents adequades a l’edat i la situació dels receptors. Guia didàctica

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, CONVIVÈNCIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *