Jornades sobre L’EDUCACIÓ INTERCULTURAL i ANTIRACISTA: De l’Aula d’Acollida a l’Aula Ordinària

images4En estas Jornadas se abordarán las prioridades en el diseño de los proyectos de convivencia de centro y en la implementación de buenas prácticas

Fechas y lugar de realización

7 de mayo de 2011
Teatre Auditori de Salou (c/ Advocat Gallego, s/n, 43800 Salou)indice1

Programa

Acceder al PDF con el programa completo.

Información e inscripción

Jornadas gratuitas.
Inscripción por correo electrónico: En el cuerpo del mensaje se debe indicar nombre y dos apellidos, DNI y un teléfono o mail de contacto.
O telefónicamente: 915224597.

Periodo de inscripción: hasta el 30 de abril de 2011

Para más información: 977 23 95 23 (de 9h a 12:30h de lunes a viernes)
delegaciotarragona@cdl.cat

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CONVIVÈNCIA, CURSOS I CONFERÈNCIES, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *