CERTÀMEN LITERARI ESCOLAR en LLENGÜES d’ORIGEN

bloc13images1El Certamen, que aquest any celebra la seva setena edició, és un concurs de creació literària dirigit a tots els estudiants de Catalunya de cicle inicial, mitjà i superior d’educació primària i de primer i segon cicle de secundària. La seva peculiaritat és que els nois i les noies que hi participen poden presentar els seus textos escrits en la seva llengua materna: català, castellà o qualsevol llengua del país d’origen. Els principals objectius del Certamen són:

El Certamen, que aquest any celebra la seva setena edició, és un concurs de creació literària dirigit a tots els estudiants de Catalunya de cicle inicial, mitjà i superior d’educació primària i de primer i segon cicle de secundària. La seva peculiaritat és que els nois i les noies que hi participen poden presentar els seus textos escrits en la seva llengua materna: català, castellà o qualsevol llengua del país d’origen.
icon_eventosfomentar entre els alumnes el respecte per la diversitat cultural i lingüística
icon_eventospromoure la integració dels nouvinguts en una societat cada vegada més plural i multicultural
icon_eventosagermanar les dues llengües més importants: la materna i la de la societat d’acolliment
icon_eventosensenyar a valorar i respectar les altres llengües i cultures del món

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, CONVIVÈNCIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, PREMIS I CONCURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *