SESSIÓ TREBALL: L’EDUCACIÓ DIGITAL A L’AULA

aulatecEl CESIRE. aula de recursos de Tecnologia del Departament d’Ensenyament, juntament amb el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i Edebé Digital organitzen una sessió de treball amb el tema: L’educació digital a l’aula: Conceptes i aplicacions pràctiques edebe21Més informació a aulatecp1http://www.xtec.cat/aulatec/visites2010/edigital.html La sessió ajudarà i donarà elements per motivar les vocacions científic – tecnològiques. Aquesta serà una sessió pràctica Amb places limitades per a docents que vulguin informar-se sobre diversos aspectes i estratègies en l’educació digital a les aules i veure i practicar amb algunes aplicacions directes a l’aula.

La introducció de les tecnologies de la informació i comunicació a les aules ha de servir per modificar els mètodes tradicionals i fer servir aquestes eines, el que són, com motor de sistemes diferents d’ensenyament aprenentatge que permetin millorar el rendiment de l’alumnat i treballar per l’excel·lència educativa.

Noves eines comporta noves metodologies que no sempre es coneixen i el que és més important saber com utilitzar-les amb alumnat a les aules i poder treuen el màxim profit docent, a l’obrir portes al coneixement actual de la nostre societat.

Sessió:  23 de febrer de 2011.Inscripció Oberta


About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *