KITSCAIXA VALORS

KITSCAIXAkitscaixa_ca VALORS és un nou recurs educatiu desenvolupat per l’Obra Social “la Caixa” i adreçat als mestres i als alumnes de primària (especialment de 8 a 12 anys) amb la voluntat de reforçar des de l’escola els valors ètics i el compromís social.

Cada kit conté materials fàcils d’utilitzar, polivalents i atractius, que permeten plantejar diverses qüestions relacionades amb el coneixement d’un mateix i la relació amb els altres.

A partir de l’autoestima i del reconeixement de les nostres qualitats, del domini de les capacitats i emocions pròpies, podem aprendre a respectar les normes i valorar la diversitat, ser tolerants i preocupar-nos pels altres, dialogar i comprometre’ns.

Aquest material està disponible, en  préstec, al CRP de Sant Boi.

This entry was posted in CONVIVÈNCIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, RECURSOS, TUTORIA I ORIENTACIÓ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *