SEMINARI DE COMPETÈNCIES COMUNICATIVES PER A PROFESSORS DE CIÈNCIES SOCIALS I CIÈNCIES NATURALS (A SANT BOI I A CORNELLÀ)

images1Els Seminaris de Competències comunicatives en Ciències socials i Ciències naturals i/o experimentals adreçats als professors de secundària d’aquestes àrees se celebraran entre els mesos de gener i abril de l’any 2011, els dimecres a la tarda, als Serveis Educatius de Sant Boi (Socials) i Cornellà (Naturals) .

Més informació al cercador d’activitats de l’aplicatiu de formació de la XTEC entrant el codi de les activitats

300035055 La competència lingüística en l’àrea de les ciències socials.
300036055
La competència lingüística en les àrees de naturals i d’experimentals.
Des d’aquest espai també es pot tramitar la inscripció al curs, la qual restarà oberta fins al proper 17 de desembre.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in ACTIVITATS A SANT BOI, AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *