RECURSOS ESPECÍFICS PER A LES LLENGÜES

logode1

sdl2

http://phobos.xtec.cat/pluriling/recursos.html

En aquest enllç entrareu al web del SERVEI DE LLENGÜES del Departament i entre molts d’altres materials i informacions podreu tenir accés a RECURSOS ESPECÍFICS PER A LES LLENGÜES.

Del.icio.us del Servei de Llengües

Espai del Servei de Llengües on podeu trobar informació sobre temes diversos que van des del multiculturalisme fins l’ ensenyament i aprenentatge de les llengües, l’ ús de les TIC, eines de la Web 2.0, materials ja elaborats, exemples de bones pràctiques …

Recull de materials del CRLE.

Recull d’enllaços i recursos útils per a l’ensenyament i aprenentatge de les llengües, de l’antic Centre de Recursos de Llengües Estrangeres (CRLE) .

Escola Oberta: Llengües estrangeres

Recursos i materials per a l’ensenyament i l’aprenentatge de llengües estrangeres.

cursos_mitopencourseware2MitoOpenCourseWare, entorn de formació del Massachusetts Isntitute of Technology amb cursos on-line de lliure accés en anglès (amb traducció al castellà, portugués, xines o thai, entre d’altres) que permet baixar i utilitzar els materials, les activitats i els fulls de treball. L’ample ventall de temes i disciplines el converteix en un espai científic d’utilitat per a les metodologies integrades AICLE (CLIL).

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *