CONTES DEL MÓN.CONCURS DE PODCAST

banner_contesdelmon1

Arran la bona acollida que ha tingut la primera edició del “Concurs de podcast – Contes del Món” i conscients de què molts alumnes i docents es van quedar curts de temps per preparar la seva obra sonora, des de COMSOC – Comunicació Social hem decidit iniciar, el dilluns 3 de maig del 2010, el període de preinscripció del “Concurs Contesdelmon.org 2010″ per a què tothom qui vulgui participar s’organitzi amb antelació i així entre tots plegats poguem enriquir la cultura popular de tradició oral! Tens temps fins al dimecres 30 de juny

http://www.contesdelmon.org/ca/

This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, PREMIS I CONCURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *