LAX’N’ROCK A LES AULES

lax3

Els darrers mesos d’aquest curs 2009-2010 tres dels membres del grup Lax’n’Busto han iniciat un projecte educatiu anomenat LAX’N’ROCK A LES AULES que volen difondre a tots els joves de les escoles i instituts del nostre país.

Aquest projecte està adreçat especialment a centres de secundària i batxillerat, i pretén oferir-los la oportunitat de conèixer de primera mà la feina dels músics, des de la creació d’una nova cançó fins als concerts en directe, passant pel treball en grup, l’enregistrament d’un disc en un estudi professional, la fabricació, la promoció i la distribució a les botigues.

Els tres components de Lax’n’Busto, combinaran explicacions més didàctiques de la seva feina amb audiovisuals, cançons i exemples pràctics tocats en directe, explicant d’una forma amena i planera cadascun dels passos que han de fer perquè un treball musical vegi la llum.

Per a més informació del projecte podeu entrar a :http:// www.laxnbusto.cat

i descarregar-lo des de la pestanya Laxn’rock a les aules.

En aquest projecte els alumnes podran aprendre de manera didàctica i en primera persona, que darrera d’un treball musical hi ha tot un procés d’elaboració on els valors com l’esforç, la responsabilitat, la constància, la creativitat i la imaginació, les emocions i les sensacions formen part de la vida quotidiana del músic professional així com la de qualsevol persona que faci bé la seva feina, la valori i l’estimi.

This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *